Nieuwe Stagiaire Iris

Hallo allemaal,
 
Graag wil ik mij even voorstellen aangezien ik na de zomervakantie stage ga lopen bij jullie. Waar ik nu al erg veel zin in heb.
 
Ik ben Iris en ik woon in Zeewolde bij mijn ouders. Ik ben de jongste van 6 kinderen en woon alleen nog met mijn broer thuis.
Op dit moment heb ik al 2 neefjes en krijg ik er een derde bij. Wat ik super leuk vind!
 
Ik heb al 2 stages gehad. De eerste was op Sonnevanck in Harderwijk op afdeling Dahlia dat is een crisis observatie afdeling. Dus de zorgvragers waren er maar een paar weken tot maanden om te herstellen van een val of om wat aan te sterken. Ik heb daar erg veel geleerd en heb het heel erg naar mijn zin gehad.
Mijn tweede stage was op de Arcade in Ermelo. Dit was op een pg afdeling. Er waren daar bewoners die agressief konden zijn, maar ook bewoners die nog maar net dementerend waren. Ik heb het daar ook naar mijn zin gehad.
Op dit moment werk ik bij Coloriet in Zeewolde (lekker dichtbij huis). Ik werk daar in de avond en ben dan op 3 verschillende afdelingen aanwezig en breng ik o.a. de bewoners naar bed. Ik heb het naar mijn zin en leer ook nog steeds nieuwe dingen.
 
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om gezellig met familie of vrienden wat te doen. Zoals lunchen, een wandeling maken of gewoon naar de film of een dagje shoppen.
 
Als ik in Spanje ben wil ik graag de cultuur leren kennen, maar ook de mensen zelf. De taal vind ik ook mooi en zou ik graag willen leren. Ik heb alleen niet echt een talenknobbel dus dat wordt een uitdaging. Maar dat wordt geen probleem want ik hou wel van een beetje uitdaging en nieuwe dingen leren en ontdekken.
 
Ik hoop dat jullie er net zoveel zin in hebben als dat ik dat heb.
Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten en nieuwe dingen te leren.
 
Groet,
 
Iris de Haan