Gynaecologie

Vrouwenziekten, aandoeningen en afwijkingen van de vrouwelijke geslachtsorganen

Bij gynaecologie binnen Centro Medico Alfaz begeleiden we vrouwen in de gynaecologische kliniek met een grote diversiteit aan gynaecologische klachten en problemen. Deze symptomen komen voornamelijk voor in de vrouwelijke voortplantingsorganen en kunnen variëren van abnormaal bloedverlies, urineverlies, bekkenbodemproblemen, vruchtbaarheidsproblemen tot baarmoeder- of eierstokkanker.

Onze specialist zal u door middel van verschillende onderzoeken vakkundig behandelen.

Behandelingen

U kunt bij ons snel terecht voor een afspraak. Daarnaast is er altijd een spoedspreekuur voor urgente problemen.

Persoonlijk en betrokken

Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Daarom proberen we uw afspraken zoveel mogelijk bij uw vertrouwde gynaecoloog dr. Michel Vleugels in te plannen. Een behandelplan stellen wij graag samen met u op maat samen.

Specialisatie

Dr. Michel Vleugels heeft zich zo toegelegd op de klachten van menstruatiestoornissen en overgangsklachten waarbij behandelingen per kijkbuis worden uitgevoerd.

Waarom een kijkoperatie (laparoscopie)?

De gynaecoloog kan de operatie doen om uit te zoeken waarom u bepaalde klachten heeft. Bijvoorbeeld als het nodig is te weten of de eileiders goed doorgankelijk zijn of als er sprake is van buikklachten. Dit onderzoek met een laparoscoop noemen we een diagnostische kijkoperatie.

Als we via de laparoscoop opereren noemen we dit een therapeutische kijkoperatie.

In de provincie Alicante wil dr. Vleugels met speciale spreekuren aandacht vragen voor overgangsklachten, menstruatiestoornissen en wil hij deze moderne operatie technieken introduceren.

Maak nu een afspraak met uw gynaecoloog aan de Costa Blanca