Dr. Van’t Pad Bosch


Reumatoloog
Spreekuur: Op afspraak


Wie kan ik van dienst zijn ?

Allereerst de Reuma patiënten in de ruimste zin des woords . Dus mannen en vrouwen ( geen kinderen ) met reumatische klachten ten gevolge van ontstekingsverschijnselen , leeftijdsontwikkeling , beroepsactiviteiten en sport .

Verder patiënten met een chronisch pijnsyndroom in gewrichten , rug of ledematen .

Ook diegenen die voorlichting willen hebben over de ins en outs van reumatische ziekten .

En ook bij de noodzaak van medische specialistische verklaringen ten behoeve van verzekeringsinstanties .

SINT MAARTENSKLINIEK.

In de periode vooraf aan mijn prepensionering in 2009 was de Reumatologieafdeling in de Maartenskliniek Nijmegen mijn werkterrein vanaf 1978; in dat jaar werd ik gecertificeerd als reumatoloog na specialistische opleiding in het Academisch Ziekenhuis van Nijmegen.

Mijn aandachtsgebieden ontwikkelden zich met de tijd mee: Reumatologische teamzorg, Reumachirurgie en Reumarevalidatie. Alle innovatie van de Reumamedicatie heeft in die tijd plaatsgevonden inclusief die met de zg Biologicals.

NERASS.

Een speciaal accent was de stichting van de NERASS, de nederlandse multidisciplinaire specialistenvereniging voor Reumachirurgie, in 1991. Onlangs hebben we in Woerden het 25 jarig jubileum van deze interessante club gevierd; net als in het begin staat nog steeds het lot van de Reumapatient er centraal.

Presentatie Najaarscongres 2016

Verslag Najaarscongres 2016

Website Nerass

EXPERTISEN.

Een ander aspect van mijn ervaring ontstond toen ik enkele jaren lid was van de Wetenschappelijke adviescommissie van het Nationaal Reumafonds.

Sinds 1990 heb ik talloze expertisen bij Reumapatienten op aanvraag van de Raad van Beroep en van Verzekeringsmaatschappijen uitgevoerd met als gevolg inzicht in medicolegale problematieken.